Info til utstillere

DELTA SOM UTSTILLER PÅ MARKEDET
Vi inviterer til deltakelse som utstiller på Kulturfestivalen Kristin på Husaby.

Kulturfestivalen Kristin på Husaby byr på mange kulturopplevelser i løpet av festivalhelga. Program og all informasjon om hva som skal skje blir lagt ut på her på websiden.

Egen festivalavis med informasjon om alt som skjer blir også sendt ut til alle husstandene i Skaun. Og ikke minst benyttes sosiale medier til å markedsføre kulturfestivalen.

Info til deg som utstiller:

Markedet på Venn er åpent lørdag 27. juni  fra kl. 11.00 til kl. 16.00, og søndag 28. juni fra kl. 11.00 til kl.16.00. Oppmøte fra kl.08.30 på lørdag. P-bevis vil bli utlevert i infobua.

Boden er av tre, og veggene kan brukes til oppheng. En hel bod er 8 m2, som sett på bildet. Stolerogbordmåmedbringesavutstiller. Partytelt er ikke tillatt.

Priser:
Halv bod kr 800,
Hel bod kr 1500,
Tillegg for strøm: kr 200,-
Prisene gjelder for hele helgen.
Standen kan ikke stå over natten grunnet pubarrangement lørdags kveld. Det vil si at varer må tas med på lørdag etter stengetid på markedet og tas opp dagen etterpå igjen. Det er dessverre ingen lagringsmuligheter på området.

Vi har noen restriksjoner på hvor mange utstillere vi vil ha av de ulike varegruppene, slik at her er det førstemann til mølla som gjelder. Tildelingen skjer fortløpende, og du vil få tilbakemelding pr mail.

Påmeldingsfrist er : 27. mars 2020
Påmeldingsskjema finner du HER

For nærmere informasjon ta kontakt med:

Synnøve Antonsen
E-post: synnoveantonsen.19@gmail.com
Tlf: 928 51 107