Festivalprogram

Kristin-konsert i Øysteinsalen lørdag 27. juni

Et lite plaster på såret, i og med at årets kulturfestival ble avlyst pga korona.

Sparrows, UFO, En Lille Pose Kim Larsen (Kim Larsen / Gasolin tribute), Bendik Solberg m/lokal support. Intervju med Bendik, Ivar Gafseth med gjesteopptreden og Sjøla aka Aashild Grønning tar også turen innom og sjekker at smittevern er i orden.

Konferansier: Siv Øgaard Fossum

Vel møtt til en mangfoldig konsertkveld i Øysteinsalen. Det blir et godt alderspenn når Idol-Bendik og gode, gamle Sparrows spiller fra samme scene.  Ikke hørt om Sparrows sier du? Men du kjenner  Ivar Gafseth og Stein Nilsen – som spilte i Sparrows sammen for over 50 år siden. Rutinerte UFO tar turen over fra Fosen for å gi oss litt pubstemning a la Kristin-pub. En Lille Pose Kim Larsen kjenner vi også fra i fjorårets Kristin, og vi gleder oss til et gjensyn med dem og med en god dose Kim Larsen-musikk.

Arrangementet vil bli streamet på www.husaby.no, på Kulturfestivalen Kristin på Husaby sin facebook-side, samt på Youtube-kanalen Kristin på Husaby.

——————————————————————————————–

 Årets kulturfestival i Skaun
KRISTIN PÅ HUSABY
er avlyst.

 

PS! Her kommer etter hvert info om festivalprogrammet for 2020…

Tove Bøygard og Tom Roger Aadland kommer til Børsa kirke søndag 28. juni kl 19.00. Det er mulig å kjøpe billetter på hoppla.no  allerede nå. Tittelen på turneen er «Jord og Hav».
Les mer om de to HER