ANN KRISTIN KUFAAS

Ann Kristin Kufaas  er hobbyfotograf som liker å ta bilder av magiske øyeblikk. -Det siste året har det vært mange magiske øyeblikk og mange fine bilder med motiv fra naturen, soloppgang og motiv som speiler seg i vann. For meg er bildene kunst, forteller hun.

Motivene er fra Trondheim, Skaun og Oppdal. Ann Kristin  bor i Trondheim sammen hunden Mille og på våre daglige turer er mobilen alltid med. – Interesse for foto har jeg arvet av min morfar William Lerdahl, sier hun. Mange av bildene ligger på Facebook foto Ann Kristin Kufaas. Bildene er i størrelse 15×15 cm (ramme 20x20cm) og 20×20 cm (ramme 30×30 cm). Andre størrelser kan også bestilles.
En annen interesse er slektsgransking, som jeg arvet fra min farmor Anne Kufaas. Farmor vil jeg alltid savne, og hennes mot og styrke er en stor inspirasjon.  Til ære for farmor vil det også være bilder av henne med på utstillingen.
-Jeg gleder meg veldig til å komme til Venn på Kristindagene og vise bildene. Det blir litt som å komme hjem ettersom jeg har mye slekt i Skaun og Børsa. Farmor Anne Kufaas og farfar Ingebrigt Kufaas kom fra hver sin Kufaas/Kuvås-gård. Farmor sa at vi skulle hatt etternavnet Otterstad og farmor visste alt om slekta. Min oldefar Ingebrigt Olsson Otterstad kjøpte den ene Kuvås-gården i 1855 og tippoldefar Jørn Arnson Myrin også kom fra Otterstad, kjøpte den andre Kuvås garden i 1865. Mor til farmor het Anne Marta og kom fra Syrstad. Moren til Anne Marta, Eli Johansdatter, ble bært over fjellet fra gården Morken i Sør-Fron. Farmoren til farmor het også Anne og kom fra Husby. Til slutt en liten etterlysning etter slekt fra mine tippoldeforeldre Elling Andersson, 1819-1891, gift med Kirsten Jonsdatter Rossmo1818-1872.Hammersenget.
Ann Kristin gleder seg  til å treffe deg på Kristindagene💗