Julefryd i Børsa kirke

NB! Da er det dessverre slik at grunnet gjeldende smittevernregler så må jentekoret trekke seg fra arrangementet. Det er veldig beklagelig, for vi vet mange har gledet seg spesielt til å se og høre Nidarosdomens jentekor. Men slik tiden er nå så er dette ingenting noen rår med.

Derfor er det gledelig for oss å fortelle at konserten med Trondheimsolistene med mezzosopran Astrid Nordstad vil bli gjennomført. Vi er sikker på at det blir en vakker konsert vel verdt å få med seg i Børsa kirke. 

Julekonsert i Børsa kirke med Nidarosdomens jentekor, Trondheimsolistene og Astrid Nordstad.

Vi er stolte av at når Nidarosdomens jentekor og Trondheimsolistene for første gang presenterer «Julefryd» utenfor Nidarosdomen, så har de valgt Kristin på Husaby som arrangør og Børsa kirke som en av få arenaer for en storslått og mektig julekonsert med Mezzo-sopran Astrid Nordstad som solist.

Konserten er gjort mulig gjennom støtte fra Sparebank1 SMN.

Billetter selges på Hoopla 

Velkommen til en fantastisk, mektig og uforglemmelig opplevelse i Børsa kirke.