Det blir sang, gitar og trekkspill på Rossvollheimen tirsdag 28. januar

Som en del av vinterkulturuka 2020 har kulturfestivalen Kristin på Husaby  satt opp et arrangement  på Rossvollheimen i Børsa. Dette skjer førstkommende tirsdag 28. Januar Kl. 12.00.

Arrangementet er i hovedsak ment for brukere og beboere på Rossvollheimen og deres pårørende. Men det er åpent for alle.  Kulturfestivalen Kristin på Husaby ønsker med dette å bidra til at alle de som har vanskelig med å dra på  de  kulturelle arrangementene, får et tilbud der de er.

Vi har engasjert Håkon Renanger,  som har vært aktiv i 45 år som vokalist og gitarist i Arnsteins.  Sammen med Turid Gravrok på trekkspill skal de to synge og spille. Underholdningen vil vare i ca 2 x 30 minutter,  med en  innlagt «kaffepause og prat» i ca. 30 minutter.

https://nb-no.facebook.com/hakon.renanger