Pubkveld på Venn lørdag 30. juni

Pubaften på Venn - årets band: UFO

Selvfølgelig blir det pubaften på markedsplassen også i år - vi inviterer til Kristin-pub og forhåpentligvis blir det Kristin-vær!
 
Musikken til årets besørges av bandet UFO fra Bjugn på Fosenhalvøya. UFO kan nok trygt omtales som et av Trøndelags eldste, - og gjennom tidene mest aktive orkestre. Grunnlegger Bjørnar Harøy startet UFO i 1968, - så vi snakker 50 år på veien – uten opphold. Dagens UFO-besetning har eksistert i 8 år og består av Bjørnar Harøy (vokal og gitarer), Truls Solem (vokal og synth/keyboards), Jostein Strand (bass og vokal), Knut Hellem (trommer og vokal) og Audun Eggen (gitarer og vokal).
 
UFO har med sin lange erfaring opparbeidet seg et stort repertoar av god festmusikk som vi vil tro går hjem hos de fleste skauninger uavhengig av alderstilhørighet. De behersker alt fra slagere fra 60 og 70-tallet til nyere festmusikk, og de har lovet oss at de gjerne henter frem noen gode, gamle «schlägers» tidlig på kvelden.
 
Alt ligger til rette for en flott kveld på markedsplassen på Venn – og vil du sikre deg billett på forhånd så kan du kjøpe i info-boden på markedet på lørdag.