Bare Fjas og Blågras

Kulturfestivalen Kristin på Husaby følger opp tradisjonen med en egen barneforestilling. I 2018 får vi stifte bekjentskap med en livlig gjeng som kaller seg for Bare Fjas og Blågras. Trioen består av Fritz, Hans Martin og Øyvind. De skulle gjerne ønske at de var cowboyer, men det er de ikke. Derfor drømmer de seg tilbake til cowboyenes tid, slik de tror den var, og spiller musikk slik cowboyene spilte den.


Besetning:
Øyvind Smidt – vokal, fele, mandolin
Hans Martin Storrøsten – gitar
Fritz Eidsvåg – banjo, kontrabass

Bare Fjas og Blågras er riktignok bare tre karer, men de har 27 strenger og tilsammen 9 instrumenter – pluss at de synger trestemt! De spiller noen av de gamle amerikanske cowboysangene, men mest av alt liker de å spille kjente og kjære barnesanger. Kanskje har du hørt Blåmann, Fola Blakken, Reven på Hønsejakt og Gubben og Gamla? Disse får du servert i ekte bluegrasstil med banjo, fele, gitar og sang. Litt fjas blir det også. Cowboyene er flinke til å fjase rundt leirbålet!

Da klarer de nok å synge og fjase og skape stemning i auditoriet på Buvik skole søndag 1. juli kl. 15.00 også, det er vi sikre på!

Vi har allerede blitt glade i kua Trine-Lill og felespill! Bare hør og se denne herlige videoen som forteller den utvidede historien om Per Spellemann og favorittkua hans, Trine-Lill!

Billetter selges på Hoopla!