Dyrenes hus

Dyrenes hus kommer til Kristin og Farmen-hjørnet for første gang. De kommer med adoptivklare kaniner - samt hester for leieridning.

OM DYRENES HUS:
Dyrenes Hus ligger i Meistadgrenda i Børsa og ble etablert i 2016. Hovedfokus er integrering av mennesker og dyr til felles nytte og glede. Aktiviteter og tiltak: aktivitetstilbud, arbeidstrening, avlastning, utplassering, utleie av hest, rideturer med ledsager og åpne treninger i riddersport.🐎🐎

Dyrenes hus driver også besøksgård med mål om å øke forståelsen av dyrs adferd og gjennom dette bidra til å fremme god dyrevelferd i samfunnet. Arrangør av rideleir/ gårdsleir og aktivitetsuker for barn og ungdom i skoleferier.
Barnehager og skoleklasser er hjertelig velkommen på gårdsbesøk på timebasis eller ved dagsbesøk.🐷🐑🐐🐴🐰🐔🐶🐱

Omplassering av dyr er en av hjertesakene: Det finnes egen kaninavdeling i fjøset og med en tilhørende stor utendørs kaninpark. Kaniner som kommer hit, blir kastrert og id-merket og integrert i en stor gruppe på ca 20 kaniner. Her bor de et fritt og aktivt liv inntil de får seg nye hjem. Vi omplasserer også hunder og katter🐱🐶🐰.

Hvem vet - kanskje et kanin-nurk eller to får seg et nytt hjem hos noen Kristin-besøkende?🐾🐰🐾🏡.

Vi i Kristin på Husaby synes at det er prisverdig at noen tar oppdraget med å øke vår bevissthet rundt dyrenes velferd - og vi er glad for å kunne ønske Dyrenes hus velkommen til årets marked på Venn lørdag 30. juni og søndag 1. juli 🤗🤗